Štěpán, Jan J. - Diety při onemocnění osteoporózou

0 %
(0 hodnocení)

V úvodním slově lékař - specialista vysvětluje varující signály onemocnění a jeho podstatu, genetické předpoklady a význam změny životního stylu. Následuje tabulka omezovaných a doporučených potravin, tabulka obsahu vápníku v jednotlivých potravinách a řada receptů na teplá i studená jídla z dostupných potravinářských surovin. Recepty jsou vhodné i pro diabetiky kromě označených NE DIA. Podtitul: Recepty, rady lékaře Autor: Jan J. Štěpán Edice: Diety pro nejčastější choroby Rok vydání­: 2005 Vazba:... Celý popis

Popis

V úvodním slově lékař - specialista vysvětluje varující signály onemocnění a jeho podstatu, genetické předpoklady a význam změny životního stylu. Následuje tabulka omezovaných a doporučených potravin, tabulka obsahu vápníku v jednotlivých potravinách a řada receptů na teplá i studená jídla z dostupných potravinářských surovin. Recepty jsou vhodné i pro diabetiky kromě označených NE DIA.

Podtitul: Recepty, rady lékaře
Autor: Jan J. Štěpán
Edice: Diety pro nejčastější choroby
Rok vydání­: 2005
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 80-86783-10-3
Počet stran: 36
Rozměry: 201,0 x 117,0 x 3,0
Zobrazit více

Parametry

Žánr kuchařky
Rok vydání 2005
Nakladatelství MAC,spol.s.r.o.
Autor Jan J. Štěpán
Počet stran 36
Výrobce Sdružení MAC
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Jazyk české
Váha 40 gramů
ISBN 80-86783-10-3
Zobrazit více parametrů