Štěpán, Jan J. - Diety při onemocnění osteoporózou
V úvodním slově lékař - specialista vysvětluje varující signály onemocnění a jeho podstatu, genetické předpoklady a význam změny životního stylu. Následuje tabulka omezovaných a doporučených potravin, tabulka obsahu vápníku v jednotlivých potravinách a řada receptů na teplá i studená jídla z dostupných potravinářských surovin. Recepty jsou vhodné i pro diabetiky kromě označených NE DIA. Podtitul: Recepty, rady lékaře Autor: Jan J. Štěpán Edice: Diety pro nejčastější choroby Rok vydání: 2005 Vazba:... Celý popis
Popis
V úvodním slově lékař - specialista vysvětluje varující signály onemocnění a jeho podstatu, genetické předpoklady a význam změny životního stylu. Následuje tabulka omezovaných a doporučených potravin, tabulka obsahu vápníku v jednotlivých potravinách a řada receptů na teplá i studená jídla z dostupných potravinářských surovin. Recepty jsou vhodné i pro diabetiky kromě označených NE DIA.
Podtitul: Recepty, rady lékaře
Autor: Jan J. Štěpán
Edice: Diety pro nejčastější choroby
Rok vydání: 2005
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 80-86783-10-3
Počet stran: 36
Rozměry: 201,0 x 117,0 x 3,0
Podtitul: Recepty, rady lékaře
Autor: Jan J. Štěpán
Edice: Diety pro nejčastější choroby
Rok vydání: 2005
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN: 80-86783-10-3
Počet stran: 36
Rozměry: 201,0 x 117,0 x 3,0
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2005 |
Nakladatelství | MAC,spol.s.r.o. |
Autor | Jan J. Štěpán |
Počet stran | 36 |
Výrobce | Sdružení MAC |
Vazba | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 40 gramů |
ISBN | 80-86783-10-3 |