Publikace: La cuisine tcheque - Un voyage culinaire illustré autour de recettes traditionnelles - Salfellner Harald. Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy.... Celý popis
Koupit za 339 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
La cuisine tcheque - Un voyage culinaire illustré autour de recettes traditionnelles - Harald Salfellner
Doprava:
25 Kč
Skladem
339 Kč
Koupit za 339 Kč
La cuisine tcheque - Harald Salfellner
Doprava:
49 Kč
340 Kč
Koupit za 340 Kč
La cuisine tcheque. Un voyage culinaire avec des recettes traditionnelles - Harald Salfellner
Doprava:
48 Kč
Skladem
351 Kč
Koupit za 351 Kč
La cuisine tcheque
Doprava:
55 Kč
Skladem
349 Kč
Koupit za 349 Kč
La cuisine tcheque - Harald Salfellner
Doprava:
zdarma
349 Kč
Koupit za 349 Kč
Popis
Publikace: La cuisine tcheque - Un voyage culinaire illustré autour de recettes traditionnelles - Salfellner Harald. Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky? Publikace: La cuisine tcheque - Un voyage culinaire illustré autour de recettes traditionnelles - Salfellner Harald.
Parametry
Žánr | naučné |
Rok vydání | 2020 |
Autor | Harald Salfellner |
Počet stran | 160 |
Výrobce | Vitalis |
Vazba | vázaná |
Jazyk | francouzské |
ISBN | 978-3-89919-659-7 |