Piva, vína, medovina, limonády… vyrobené doma! Kniha Divoké kvašené nápoje: Limonády, piva, vína, medoviny zasvětí všechny začínající nadšence do kvašení i zkušené domovarníky do tajů divokých i domestikovaných bylin, ovoce, bobulí a dalších přírodních přísad, ze kterých si můžete svépomocí vyrobit lahodné alkoholické nápoje. Umění přípravy bublavých nápojů nekončí se základními ingridiencemi: ječmenem, chmelem, droždím a vodou. Před ikonickým vařením piva totiž lidé při přípravě fermentovaných... Celý popis
Koupit za 484 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Divoké kvašené nápoje
Doprava:
55 Kč
Skladem
484 Kč
Koupit za 484 Kč
Divoké kvašené nápoje
Doprava:
49 Kč
Skladem
484 Kč
Koupit za 484 Kč
Divoké kvašené nápoje
Doprava:
72 Kč
444 Kč
Koupit za 444 Kč
Divoké kvašené nápoje. Limonády, piva, vína, medoviny - Pascal Baudar
Doprava:
48 Kč
Skladem
512 Kč
Koupit za 512 Kč
Grada Divoké kvašené nápoje - Limonády, piva, vína, medoviny
Doprava:
zdarma
569 Kč
Koupit za 569 Kč
Popis
Piva, vína, medovina, limonády… vyrobené doma!
Kniha Divoké kvašené nápoje: Limonády, piva, vína, medoviny zasvětí všechny začínající nadšence do kvašení i zkušené domovarníky do tajů divokých i domestikovaných bylin, ovoce, bobulí a dalších přírodních přísad, ze kterých si můžete svépomocí vyrobit lahodné alkoholické nápoje.
Umění přípravy bublavých nápojů nekončí se základními ingridiencemi: ječmenem, chmelem, droždím a vodou. Před ikonickým vařením piva totiž lidé při přípravě fermentovaných nápojů vycházeli z celé galaxie dalších planých pěstovaných rostlin, ovoce, bobulí a jiných přírodnin.
Kniha je určená pro milovníky jídla a pití, kuchaře, sběrače rostlin a bylinek, chataře a chalupáře. Obsahuje příběhy i praktické postupy na přípravu limonád, sirupů, domácích vín, primitivních bylinných piv, medovin, i tradičních nápojů jako tiswin a kvass.
Kniha Divoké kvašené nápoje: Limonády, piva, vína, medoviny zasvětí všechny začínající nadšence do kvašení i zkušené domovarníky do tajů divokých i domestikovaných bylin, ovoce, bobulí a dalších přírodních přísad, ze kterých si můžete svépomocí vyrobit lahodné alkoholické nápoje.
Umění přípravy bublavých nápojů nekončí se základními ingridiencemi: ječmenem, chmelem, droždím a vodou. Před ikonickým vařením piva totiž lidé při přípravě fermentovaných nápojů vycházeli z celé galaxie dalších planých pěstovaných rostlin, ovoce, bobulí a jiných přírodnin.
Kniha je určená pro milovníky jídla a pití, kuchaře, sběrače rostlin a bylinek, chataře a chalupáře. Obsahuje příběhy i praktické postupy na přípravu limonád, sirupů, domácích vín, primitivních bylinných piv, medovin, i tradičních nápojů jako tiswin a kvass.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2022 |
Nakladatelství | Alferia |
Autor | Pascal Baudar |
Počet stran | 304 |
Výrobce | Alferia |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 640 gramů |
ISBN | 978-80-271-3479-3 |