Jaroslav Runštuk a kol. Počet stran: 584 Vazba: pevná Nové aktualizované vydání knihy Receptury teplých pokrmů. Kniha obsahuje CD stejně jako v předchozím vydání. Kniha obsahuje aktualizovaný přehled legislativních a hygienických předpisů. Publikace je opět doplněna CD ROM-em, na kterém uživatel nalezne celou řadu novinek – rozšířila se fotogalerie pokrmů v moderní úpravě, také legislativní a hygienické předpisy jsou aktualizované podle platných zákonů. Nejvýznamnější novinkou na CD ROM-u je... Celý popis

Koupit za 536 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Jaroslav Runštuk a kol. Počet stran: 584

Vazba: pevná

Nové aktualizované vydání knihy Receptury teplých pokrmů. Kniha obsahuje CD stejně jako v předchozím vydání.

Kniha obsahuje aktualizovaný přehled legislativních a hygienických předpisů. Publikace je opět doplněna CD ROM-em, na kterém uživatel nalezne celou řadu novinek – rozšířila se fotogalerie pokrmů v moderní úpravě, také legislativní a hygienické předpisy jsou aktualizované podle platných zákonů. Nejvýznamnější novinkou na CD ROM-u je zařazení nové rubriky, která obsahuje překlady názvů pokrmů z publikace do angličtiny, němčiny, polštiny a ruštiny. Překlady je možno využít pro sestavování jídelních lístků v jazykových mutacích s množností exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je možno provádět podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Restauračním provozům tak tato novinka umožní a usnadní tvorbu jídelních lístků pro zahraniční návštěvníky, v jazykových mutacích, což je určitě se stoupajícím cestovním ruchem, pro provozovatele těchto zařízení, vítaným pomocníkem. Žákům škol pak usnadní výuku zahraničních jazyků se zaměřením na gastronomii.
Zobrazit více

Parametry

Žánr kuchařky
Rok vydání 2019
Autor Jaroslav Runštuk
Počet stran 584
Výrobce R plus
Vazba vázaná
Jazyk české
Váha 1324 gramů
ISBN 978-80-904093-4-7
Zobrazit více parametrů