Kde jsem: Katalog > Knihy a filmy > Knihy > Odborná literatura >

Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1

Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1

Cena:

od 131 Kč do 165 Kč

Hlídat lepší cenu

Popis produktu Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1: Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízen...  Více informací

Seřadit podle: nejnižší ceny dostupnosti

Všechny obchody

     
Pokud máte zkušenost s obchodem Booktook.cz, budeme rádi za Vaše hodnocení:
     
Popřípadě můžete přidat komentář, který by Vaši zkušenost s eshopem Booktook.cz popsal.
Doprava zdarma
Do 10 dnů
Do obchodu
     
Pokud máte zkušenost s obchodem Martinus.cz, budeme rádi za Vaše hodnocení:
     
Popřípadě můžete přidat komentář, který by Vaši zkušenost s eshopem Martinus.cz popsal.
Doprava zdarma
Do 10 dnů
Do obchodu
     
Pokud máte zkušenost s obchodem Dobré knihy, budeme rádi za Vaše hodnocení:
     
Popřípadě můžete přidat komentář, který by Vaši zkušenost s eshopem Dobré knihy popsal.
Doprava zdarma
Skladem
Do obchodu
     
Pokud máte zkušenost s obchodem SEVT, budeme rádi za Vaše hodnocení:
     
Popřípadě můžete přidat komentář, který by Vaši zkušenost s eshopem SEVT popsal.
Doprava zdarma
Skladem
Do obchodu
     
Pokud máte zkušenost s obchodem Knihy Dobrovský, budeme rádi za Vaše hodnocení:
     
Popřípadě můžete přidat komentář, který by Vaši zkušenost s eshopem Knihy Dobrovský popsal.
Doprava zdarma
Info v obchodě
Do obchodu

Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1 - popis

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Druh Učebnice

Další kategorie

Bylo pro vás vyhledání nejlevnějších cen u produktu Otoupal Pavel, Sedláčková Hana: Technologie přípravy pokrmů 1 užitečné? Najdeme vám nejlevnější ceny jakéhokoliv zboží. Například nejlevnější Ostatní knihy nebo Audioknihy, Křížovky a hry, Blahopřání.