Publikace: Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život - Davisová Holly. Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí „hodných“ bakterií uchovávají potraviny a proměňují se v jedinečně lahodné pokrmy a nápoje, které pozoruhodným způsobem prospívají našemu zdraví. Díky rostoucímu povědomí o... Celý popis
Koupit za 368 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Fermentace
Doprava:
49 Kč
Skladem
368 Kč
Koupit za 368 Kč
Fermentace - Holly Davis
Doprava:
49 Kč
Skladem
417 Kč
Koupit za 417 Kč
Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život - Holly Davisová
Doprava:
25 Kč
Skladem
410 Kč
Koupit za 410 Kč
Fermentace
Doprava:
72 Kč
Skladem
417 Kč
Koupit za 417 Kč
Grada Fermentace, Holly Davisová
Doprava:
80 Kč
Skladem
514 Kč
Koupit za 514 Kč
Popis
Publikace: Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život - Davisová Holly. Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí „hodných“ bakterií uchovávají potraviny a proměňují se v jedinečně lahodné pokrmy a nápoje, které pozoruhodným způsobem prospívají našemu zdraví. Díky rostoucímu povědomí o tom, jak zásadně jídla bohatá na probiotika působí na naši fyzickou a duševní pohodu, dnes prastaré umění fermentace prochází obrodou. Když vezmete v úvahu ještě potěšení z domácí výroby fermentovaných potravin a její jednoduchost a hospodárnost, není divu, že si mačkáním, nakládáním a lahvováním prošlapáváme cestu ke zdravějšímu zažívání a hlubšímu vztahu k vlastní výživě. Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu laskavému a svědomitému vedení si jistě doma najdete místo na jeden či více fermentovaných výrobků, které rozezpívají vaše srdce i žaludek. Publikace: Fermentace - Kvašené potraviny pro zdravý život - Davisová Holly.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2021 |
Nakladatelství | Grada |
Autor | Holly Davis |
Počet stran | 272 |
Výrobce | Grada |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 870 gramů |
ISBN | 978-80-271-3152-5 |