Kniha klade hlavní zřetel na vysvětlení obou základních typů cukrovky, podstaty obou chorob, možnosti vzniku komplikací a podstaty léčebného režimu a diety. Jsou vysvětleny základní pojmy, energetická hodnota, typy sacharidů a jejich množství v potravinách, podstata rychlosti vstřebávání sacharidů a definice glykemického indexu a jeho aplikace v dietě pacientů.

Koupit za 200 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Kniha klade hlavní zřetel na vysvětlení obou základních typů cukrovky, podstaty obou chorob, možnosti vzniku komplikací a podstaty léčebného režimu a diety. Jsou vysvětleny základní pojmy, energetická hodnota, typy sacharidů a jejich množství v potravinách, podstata rychlosti vstřebávání sacharidů a definice glykemického indexu a jeho aplikace v dietě pacientů.
Zobrazit více

Parametry

Žánr naučné
Rok vydání 2007
Nakladatelství Forsapi s.r.o.
Autor Veronika Frantová
Počet stran 96
Výrobce Forsapi
Vazba brožovaná
Jazyk české
Váha 115 gramů
ISBN 978-80-903820-2-2
Zobrazit více parametrů