Čokoláda Bonnat Ceylan (Srí Lanka) 75% 75% čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Srí Lanka. Velmi příjemná čokoláda s jemnou konzistencí a se zajímavým tónem exotického dřeva. Má dlouhý chuťový závěr. Čokoláda je z řady „les Grands Crus du Cacao Historiques“, neboli čokolády s výjimečným původem, pro něž kakaové boby vyrostly na vybraných plantážích s dlouhou tradicí v pěstování kakaa.  Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 75 %), cukr. Výjimečná kvalita surovin: Stéphane... Celý popis

Koupit za 149 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Čokoláda Bonnat Ceylan (Srí Lanka) 75%
75% čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Srí Lanka. Velmi příjemná čokoláda s jemnou konzistencí a se zajímavým tónem exotického dřeva. Má dlouhý chuťový závěr.
Čokoláda je z řady „les Grands Crus du Cacao Historiques“, neboli čokolády s výjimečným původem, pro něž kakaové boby vyrostly na vybraných plantážích s dlouhou tradicí v pěstování kakaa. 
Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 75 %), cukr.
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:

kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
třtinový cukr místo cukru řepného. 

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm
Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat
 

Nutriční hodnoty / výživové údaje
100 g

Energie v kJ
2501

Energie v kcal
598

Tuky v g
46

    z toho nasycené tuky v g
29,65

Sacharidy v g
42,6

    z toho cukry v g
25,9

Bílkoviny v g
8,8

Sůl v g
0,01
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Bonnat
Druh čokolády hořké
Značka Bonnat