Čokoláda Bonnat Ceylan (Srí Lanka) 75% 75% čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Srí Lanka. Velmi příjemná čokoláda s jemnou konzistencí a se zajímavým tónem exotického dřeva. Má dlouhý chuťový závěr. Čokoláda je z řady „les Grands Crus du Cacao Historiques“, neboli čokolády s výjimečným původem, pro něž kakaové boby vyrostly na vybraných plantážích s dlouhou tradicí v pěstování kakaa. Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 75 %), cukr. Výjimečná kvalita surovin: Stéphane... Celý popis
Koupit za 149 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Čokoláda Bonnat Ceylan (Srí Lanka) 75%
75% čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Srí Lanka. Velmi příjemná čokoláda s jemnou konzistencí a se zajímavým tónem exotického dřeva. Má dlouhý chuťový závěr.
Čokoláda je z řady „les Grands Crus du Cacao Historiques“, neboli čokolády s výjimečným původem, pro něž kakaové boby vyrostly na vybraných plantážích s dlouhou tradicí v pěstování kakaa.
Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 75 %), cukr.
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:
kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
třtinový cukr místo cukru řepného.
Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm
Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat
Nutriční hodnoty / výživové údaje
100 g
Energie v kJ
2501
Energie v kcal
598
Tuky v g
46
z toho nasycené tuky v g
29,65
Sacharidy v g
42,6
z toho cukry v g
25,9
Bílkoviny v g
8,8
Sůl v g
0,01
75% čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Srí Lanka. Velmi příjemná čokoláda s jemnou konzistencí a se zajímavým tónem exotického dřeva. Má dlouhý chuťový závěr.
Čokoláda je z řady „les Grands Crus du Cacao Historiques“, neboli čokolády s výjimečným původem, pro něž kakaové boby vyrostly na vybraných plantážích s dlouhou tradicí v pěstování kakaa.
Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 75 %), cukr.
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:
kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
třtinový cukr místo cukru řepného.
Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm
Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat
Nutriční hodnoty / výživové údaje
100 g
Energie v kJ
2501
Energie v kcal
598
Tuky v g
46
z toho nasycené tuky v g
29,65
Sacharidy v g
42,6
z toho cukry v g
25,9
Bílkoviny v g
8,8
Sůl v g
0,01
Parametry
Výrobce | Bonnat |
Druh čokolády | hořké |
Značka | Bonnat |