Výběr tisíce a jednoho triku, tipu, postřehu a návodu z převážně nedokumentovaných a neprobádaných oblastí Windows 95 je určen pro uživatele všech úrovní. Svět Microsoft Windows 95 je nesmírně bohatý a jeho zákoutí je mnohem více, než si kdokoli z nás umí představit. Skrývají se v nich často neuvěřitelné triky a postupy k ovládání operačního systému, k "vyždímání" vyšší výkonnosti i lepšího ovládání či dokonce ke zcela novým funkcím. Proto vám předkládáme výběr tisíce a jednoho tipu, triku, postřehu... Celý popis

Koupit za 60 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Výběr tisíce a jednoho triku, tipu, postřehu a návodu z převážně nedokumentovaných a neprobádaných oblastí Windows 95 je určen pro uživatele všech úrovní.
Svět Microsoft Windows 95 je nesmírně bohatý a jeho zákoutí je mnohem více, než si kdokoli z nás umí představit. Skrývají se v nich často neuvěřitelné triky a postupy k ovládání operačního systému, k "vyždímání" vyšší výkonnosti i lepšího ovládání či dokonce ke zcela novým funkcím. Proto vám předkládáme výběr tisíce a jednoho tipu, triku, postřehu či návodu z převážně nedokumentovaných a neprobádaných oblastí Windows 95. Na své si přijdou ti, kteří chtějí překopat uživatelské rozhraní a ovládání k nepoznání, i ti, kteří chtějí vyřešit spoustu svých problémů při práci se soubory, programy, diskem, perifériemi či Internetem, nebo ti, kteří chtějí "jen"´ příjemnější a rychlejší přístup k funkcím.
Počet možných vylepšení práce s Windows 95 je samozřejmě násobně větší, dovolili jsme si vybrat "jen" tisícovku těch nejlepších a nejzajímavějších.
Kniha je určena především pro ty uživatele, kteří již s Windows 95 alespoň pár měsíců pracují, kteří jsou již více či méně důvěrně seznámeni s ovládáním systému a kterým současné hranice Windows 95 nestačí.
Přejete-li si tedy překročit hranice všední práce s Microsoft Windows 95, je tato kniha vaším nejlepším cestovním průvodcem.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Computer Press