Spousta efektivních postupu, se kterými hrave ovládnete Windows 10 Nechcete složite a zdlouhave hledat postupy, jimiž lze urychlit a zefektivnit každodenní úkony ve Windows 10? Nebo rádi objevujete netušené možnosti, novinky a výhodné triky, jimiž svuj systém vyladíte na maximum? V tom prípade je tato kniha s neuveritelným množstvím tipu a triku od zkušeného autora práve pro vás. Odhalíte v ní efektivní postupy, skryté volby a beze zbytku ovládnete svuj nový operacní systém. Tipy a triky pro Windows... Celý popis

Koupit za 255 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Spousta efektivních postupu, se kterými hrave ovládnete Windows 10 Nechcete složite a zdlouhave hledat postupy, jimiž lze urychlit a zefektivnit každodenní úkony ve Windows 10? Nebo rádi objevujete netušené možnosti, novinky a výhodné triky, jimiž svuj systém vyladíte na maximum? V tom prípade je tato kniha s neuveritelným množstvím tipu a triku od zkušeného autora práve pro vás. Odhalíte v ní efektivní postupy, skryté volby a beze zbytku ovládnete svuj nový operacní systém. Tipy a triky pro Windows 10 jsou zamereny nejen na zacátecníky, ale také na pokrocilejší uživatele, kterí chtejí v co nejkratší dobe najít konkrétní postup bez zbytecné teorie. Autor se v knize zabývá mimo jiné temito tématy:

- Bezproblémové ovládání Windows 10 na pocítaci i tabletu

- Propojení pocítace s mobilním telefonem a fotoaparátem

- Nastavení síte, bezdrátové pripojení, sdílení dat

- Komplexní správa úctu, rodicovská kontrola

- Poslech hudby a sledování videí ve Windows

- Speciální funkce pro notebook a tablet

- Užitecné zabudované aplikace a Windows Store

- Správa souboru a složek

- Nastavení systému a Ovládací panely

 

O autorovi: Josef Pecinovský pracoval jako ucitel v oboru informacních technologií na strední škole od roku 1990 až do odchodu do duchodu. Krome toho jeden cas pusobil jako správce síte a vedl pocítacové kurzy. Napsal pro ruzná nakladatelství více než šest desítek prírucek predevším z oblasti kancelárských programu, Windows a programu pro strih videa. Je také úspešným autorem science fiction. Publikoval více než dvacet samostatných knih a nekolik desítek povídek.
Zobrazit více

Parametry

Žánr naučné
Rok vydání 2016
Nakladatelství Computer Press
Autor Josef Pecinovský
Počet stran 376
Výrobce Computer Press
Vazba brožovaná
Jazyk české
Váha 586 gramů
ISBN 978-80-251-4685-9
Zobrazit více parametrů