Kniha klade hlavní zřetel na vysvětlení obou základních typů cukrovky, podstaty obou chorob, možnosti vzniku komplikací a podstaty léčebného režimu a diety. Jsou vysvětleny základní pojmy, energetická hodnota, typy sacharidů a jejich množství v potravinách, podstata rychlosti vstřebávání sacharidů a definice glykemického indexu a jeho aplikace v dietě pacientů.
Koupit za 200 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Kniha klade hlavní zřetel na vysvětlení obou základních typů cukrovky, podstaty obou chorob, možnosti vzniku komplikací a podstaty léčebného režimu a diety. Jsou vysvětleny základní pojmy, energetická hodnota, typy sacharidů a jejich množství v potravinách, podstata rychlosti vstřebávání sacharidů a definice glykemického indexu a jeho aplikace v dietě pacientů.
Parametry
Žánr | naučné |
Rok vydání | 2007 |
Nakladatelství | Forsapi s.r.o. |
Autor | Veronika Frantová |
Počet stran | 96 |
Výrobce | Forsapi |
Vazba | brožovaná |
Jazyk | české |
Váha | 115 gramů |
ISBN | 978-80-903820-2-2 |